Pumptrack i Östersund

På Östersunds helt egna Pump Track kan du öka dina färdigheter på cykel, skateboard, rollerblades och sparkcykel. Här erbjuder vi en bana där alla kan var med. Banan som ligger bredvid Surfbukten på Frösön, är öppen och gratis att använda. Man tar med valfritt fordon och sätter på hjälm och eventuella skydd, sen beger man sig ut på banan med de andra. En utmanande och social aktivitet för alla!

Pump Track är en bana utformat för att du inte ska behöva trampa dig framåt, med att nyttja kuperingen kan man pumpa upp och ner för att få fart. Ta med dina barn och utmana dig själv lite på banan, eller kanske ta med en grill och en campingstol, sen göra lite mat med utsikt över Storsjön.

Tomas Eliasson,
Grund & Takteknik

Kan du berätta lite om dig själv och varför ni gör det här?
#Föröstersund är vårt initiativ om att förena vår marknadsföring med samhällsutveckling. ”Vi bygger med omtanke” är Grund & Taktekniks devis, initiativet #föröstersund är ett utryck för den omtanken om vår stad!

Hur kom ni på att bygga en Pump Track i Östersund?
Det var ett utav tre finalistbidrag i årets #föröstersund. Efter juryns samaträde och folkets röst i ÖP var det utan tvivel det vinnande förslaget!

Blir det flera projekt som denna i framtiden?
Fler projekt från Grund & Takteknins sida blir det med all säkerhet! Hur formerna för det under nästa år kommer att se ut är ännu inte klart! häng med får ni se.

Banan är bygd av Grund & Takteknik AB med partners, och filmen över är skapat av Surfbuktens egna Simon Jaktlund.

Daniel Kåven

Daniel Kåven är en eldsjäl från Norge som verkar för att utveckla Jämtland som region och synliggöra de möjligheter som finns här.

kaaven har 61 inlägg så långt.Se alla inlägg av kaaven

263 tankar om “Pumptrack i Östersund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *