En guide till adrenalin och extremsport

Att Jämtland erbjuder fantastiska vyer och lugnande miljö är det inte fråga på, men vill man ha lite mer fart och spänning i vardagen finns här extremsport av alla slag. Här kan du testa rafting, hoppa fallskärm, skärmflyga och mycket mycket mer.

Känslan att falla mot marken i 200 km/t eller upplevelsen av att flyga utför ett berg och se utsikten från fågelperspektiv. Här finns många sätt att höja pulsen och vidga dina vyer. Vad med att utmana forsens krafter eller känna vinden som river i din kite eller ditt segel, då kan man känna naturens krafter direkt på kroppen.

Här kan just du bestiga ett fjäll, den branta vägen för att pröva din styrka och uthållighet. Testa dina färdigheter i en bil på bana eller på en cykel nedför ett berg. Eller varför inte utforska Storsjön från Storsjöodjurets perspektiv? Nämligen under ytan!

Extremsport för alla nivåer

Några aktiviteter kräver mycket av utövaren, medans andra faktiskt passar för de flesta. Inlärningskurvan är allt från en upplevelse till att det kräver dedikation för att bemästra. Men hos Jämtlands aktörer hittar du både upplevelser för dig, möhippan/svensexan och företagsevenemang. Men också utbildningar och en möjlighet att göra extremsport till din livsstil.

Efter en dag med pulsen på topp och en oförglömlig upplevelse, så finns det alltid en möjlighet att låta dagens upplevelse sjunka in med god mat och dryck eller att njuta av en kopp kaffe i naturen just där du är.

Det som gör det till extremsport är att det är riskfyllt och gärna ger en adrenalinkick. Vi har i vår artikel utelämnat utförsåkning då det kommer i en egen guide.

Daniel Kåven

Daniel Kåven är en eldsjäl från Norge som verkar för att utveckla Jämtland som region och synliggöra de möjligheter som finns här.

kaaven har 61 inlägg så långt.Se alla inlägg av kaaven

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *