Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/kaaven24/public_html/jamtlandsguiden.se/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Loppis - Jämtlandsguiden

Loppis

Med en stor secondhand kultur och med hållbarhet i tiden, så är det bra att känna till alla möjligheter som finns för loppis i Jämtland.

Det finns ett antal stora och små loppisar där du kan hitta det mesta, allt från helt nya saker till antikviteter kan dyka upp i dessa skattkistor. Att spendera en dag att kolla upp saker kan ge inspiration och här kan man fynda bättre än på en utförsäljning.

Loppisarna har allt från små prylar och dekoration till kläder och möbler.

Loppis för den händige

Är man lite händig är det inte svårt att hitta möbler och tyger, renovera de och få de att passa perfekt in i eget hem. Det är otroligt vad lite målning kan göra, det är ju 

 

Vi har satt ihop en komplett karta över fasta loppis man kan besöka i Jämtland, skulle det fattas någon är det bara att säga till.

Daniel Kåven

Daniel Kåven är en eldsjäl från Norge som verkar för att utveckla Jämtland som region och synliggöra de möjligheter som finns här.

kaaven har 72 inlägg så långt.Se alla inlägg av kaaven

Kommentera