Creative Party

Vad gör man när man har en hel helg att nyttja i mitten på juni? Man tar med sig hela familjen och alla vänner för att nyttja en fantastisk dag på Frösön. Creative Party är en 24-timmars festival som är en hyllning till naturen, smaklökarna och allt det goda i livet! En dag med något för alla oavsett smak, intresse eller önskemål.

Lördagen börjar med en A day in the park, en familjefest med sköna aktiviteter utomhus, det är även gratis inträde på nya Frösö Fun Park. En dag fylld med gött häng, en massa levande musik, skön stämning, smaker, brödfestival, mathantverk, Pop-up krogar och lekfulla aktiviteter. En aktivitetsdag som hyllar naturen, den goda maten, kulturen och livet – precis som en dag i parken!

På kvällen är det Kulturkalaset - crEATive Östersund - succén från ifjol och en fest du inte vill missa! 22 kockar och 30 maträtter är bara en liten del av upplevelsen. Gästspel och inspiration från stjärnor inom den lokala konst-och matvärlden möter gästkockar och kreatörer från Barcelona, London, Paris, Bogotá och Stockholm. En sällsam korsbefruktning som kommer att skapa härlig dynamik. Du leds runt till kreativa miljöer på Frösö Park-området. Alla med olika smak-, musik-, och- kulturteman. Hela paketet får man för 650 kr, och ett förmånligt dryckespaket finns (med eller utan alkohol).

Festivaldygnet avslutas med extra fokus på en godare värld. Att Östersund är utsedda av Unesco till Creative City of Gastronomy handlar precis om det. Vi firar FN-dagen "World Sustainable Gastronomy Day". Vad sägs om Gökotta, en välkomponerad mathantverks-frukost, gryningsyoga och hälsospa?

[add_single_eventon id="1359" wpml_l1="sv" wpml_l2="nb" event_count="1"]

Plats: Frösö Park, Östersund

Datum: 17 juni kl 11:00

Daniel Kåven

Daniel Kåven är en eldsjäl från Norge som verkar för att utveckla Jämtland som region och synliggöra de möjligheter som finns här.

kaaven har 61 inlägg så långt.Se alla inlägg av kaaven

Kommentera